Barion Pixel
A jelenlegi feldolgozási időnk 2-3 munkanap
Illatviasz használata

avagy
hogyan válassz párologatót,
hogyan használd az illatviaszodat &
hogyan távolítsd el a megunt viaszt a párologtatódból

Ügyelj rá, hogy a viaszmelegítőd megfelelő magasságú. A jó viaszmelegítő legalább 11 cm magas, optimális esetben 12-15 cm körüli.

Vedd ki a csomagolásból és helyezz a viaszból egy tetszőleges méretű darabkát a párologtatódba! Soha ne adj hozzá vizet!

Gyújtsd meg alatta egy 4 órás illatmentes teamécsest. Ügyelj rá, hogy a megfelelő méretű teamécsest használd!

Élvezd a kellemes illatot!

Illatviasz eltávolítása

Ha meguntad az aktuális viaszodat, vagy már nem érzed olyan erősnek az illatát, itt az ideje cserélni. A gyertyával ellentétben az illatviasz nem akkor ér az élettartama végére, amikor elfogy, hanem fokozatosan veszít az illaterősségéből, azonban a melegítőd tálkájából nem fog elpárologni.

A viasz eltávolításához többféle módszer létezik, mindenki másképp szereti.
– Egyszerűen töröld ki egy papírtörlővel vagy vattával.
– A már megszilárdult viasz alatt gyújts meg egy mécsest, várj kb. 20 másodpercet, majd pattintsd ki egyben a tálból. A maradékot töröld ki papírtörlővel.
– Tedd be a párologtatót a mélyhűtőbe néhány percre – ezután a viasz könnyedén kipattintható egyben.

Megjegyzések (4)

  1. Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy az Instagram sztorik között volt régebben pár, ahol a különböző párologtatókat hasonlítottátok össze (magasság, öblösség, melyik milyen boltból van stb.), de ezt most nem találtam meg a sztorik között. Esetleg erről nem terveztek ide az oldalra egy bejegyzést? Nagyon szeretnék illatviaszt rendelni Tőletek (+ van egy ajándékba kapottam is), de egyelőre megfelelő párologtató nélkül nem merek belevágni.
    Előre is köszönöm szépen a válaszotokat! 🙂

  2. Kedves Zsófia! Ha minden a terveink szerint halad, hamarosan fogunk mi is árulni megfelelő párologtatót. 🙂 Hazai keramikussal szeretnénk készíttetni, jelenleg folynak az egyeztetések.

    1. De jó hír! Imádnám, ha idén Karácsonyra már rendelhetnék az egész családnak illatviaszokat és a hozzájuk ideális Világok Lángja párologtatót! 🙂 Sőt, ha már párologtató, olyan kis fém gyertyaoltót és kanócvágó ollót nem terveztek árulni? 🙂 Úgy lenne igazán ütős ajándékcsomagot összeállítani és ezzel megfertőzni a családot/barátokat a gyertyaimádattal! 😀

  3. Nagyon szépen köszönöm a választ! Izgatottan várom az ezzel kapcsolatos híreket 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük