Barion Pixel
A rendelések átlagos feldolgozási ideje jelenleg 2-5 munkanap!

Rólunk

Kedves Látogató!

Dorottya vagyok, a Világok Lángja megálmodója. A márka története 2018 júniusában a fandom gyertyákkal kezdődött, amely két kedvenc dolgomat ötvözte – az olvasást és az illatgyertyákat.

Jelenleg öten alkotjuk a VL csapatát: a férjem, a testvérem, az édesanyám és az édesapám mind részt vesznek a napi folyamatokban, tehát esetünkben igazi kis családi vállalkozásról van szó! ❤

Az elmúlt évek folyamán – a konyhaasztalt elhagyva – többször helyet változattunk, műhelyünk minden alkalommal egy picit nagyobbá és praktikusabbá vált. Jelenleg egy vidéki kis településen, egy körülbelül 40 m2-es műhelyben készülnek a Világok Lángja termékei, amit mi magunk építettünk fel és alakítottunk ki egy felújításra szoruló kis épületből. Büszkén elmondhatjuk, hogy termékpalettánk egyre színesebb, a csapatunk pedig ugyanolyan lelkes, mint az induláskor, hiszen mindannyian imádunk alkotni.

Kiemelkedően fontos számunkra, hogy a termékeink minőségi hozzávalókból készüljenek, ezért minden alapanyagunk ellenőrzött forrásból származik, illetve mi magunk is rengeteg tesztet elvégzünk a termékeinken, mielőtt azok zöld utat kapnak.

Minden egyes gyertyát és illatviaszt kézzel öntünk és címkézünk, a termékek címkéit mi magunk tervezzük. Gyertyáink és illatviaszaink 100%-ban tiszta, GMO mentes szójaviasz, parabén mentes illat- és illóolajok, vegán színezőanyagok, valamint kozmetikai csillámok felhasználásával készülnek. A termékeink nem tartalmaznak kőolaj származékokat és tartósítószereket, valamint állatkísérlet mentesek.

Minden munkafolyamatban szívünk-lelkünk benne van és minden egyes leadott rendelésnek és pozitív visszajelzésnek együtt örül a csapatunk.

Köszönjük, hogy támogatsz minket!