Barion Pixel
A rendelések átlagos feldolgozási ideje jelenleg 2-5 munkanap

Rólunk mondtátok

Te mit gondolsz rólunk? Írd meg nekünk! 🙂

Megkérdeztünk Titeket, hogy mit jelent számotokra a Világok Lángja. Ezeket a válaszokat kaptuk Tőletek:

A Világok Lángja számomra egyet jelent a minőséggel, elhivatottsággal, boldogsággal. Ránézni a gyertyákra is örömöt okoz. Minden csomagot úgy várok,mint a gyerekek a karácsonyi ajándékokat 😁

Igazi egyedi kisvállalkozás, akiknek a vásárlók az elsők. A családban a feleségem adja le a rendeléseket, de csomagbontásnál csak ámulok és bámulok. Csak így tovább!

Nekem a VL hangulatokat jelent: egy jó könyv olvasásának izgalmát, a kedvenc sorozatom/filmem újranézését, az ajàndékozás örömét, egy csajos beszélgetés vidámságát.

Mióta ismerlek titeket, sehol máshol nem veszek gyertyát. Túl magasra helyeztétek a lécet. Olyan sokat beszélek rólatok, hogy már a kollégáim és a barátaim is nálatok vásárolnak. A vizsgaidőszak elengedhetetlen kellékei voltak a gyertyáitok, úgy nem is ment a tanulás, ha nem égett közben valami. Csak pozitív tapasztalataim vannak a márkával kapcsolatban.

Prémium kategória, ami először eszembe jut. A legjobb minőségű kézzel készült gyertyáitok nektek vannak a kézműves magyar piacon. Pont emiatt ajánlanám a termékeiteket, és nagyon jó illatúak is! Jelképezi a minőséget, az olvasást, az otthon melegét.

Ha meglátom valahol a logót, a nevet, vagy csak annyit, hogy VL, máris jó kedvre derülök. Eszembe jutnak a csodás termék képek, a kipróbált illatok, és a végeláthatatlan kívánság listám. Amikor a közelemben szóba kerül a gyertya téma, mindig teljes mellszélességgel ajánlom, hogy keressék fel az oldalt, mert nem fognak csalódni.

A kedvenc weboldalam valaha. Nagyon sok embernek meséltem róla, és szinte kivétel nélkül mindenki vásárolt is utána, aztán jöttek, hogy kár volt megmutatnom, mert bele is szerettek az egészbe, és biztos nem egyszeri látogatók lesznek 😀 Ha jár nálunk valaki, mindig végigszagoltatom vele az aktuális gyűjteményem. 😂 Gyönyörűen van kidolgozva a design az összes terméknél, az pedig főleg tetszik, hogy szójaviasz gyertya, és a téli termékeken szerintem még a frosting is jól néz ki. Nagyon sok fandom és nem fandom opció van, úgyhogy konkrétan mindenki találhat valamit az ízlésében. Annó mikor egyik barátnőm mesélt az oldalról, és megtudtam hogy (akkor még) ketten csináljátok, nem is volt kérdés hogy vásárolok, és azóta is nagyon kitörő örömmel támogatlak titeket, ahányszor csak lehetőségem van rá. ☺️ Mert megérdemlitek. Nem tudok olyan alkalmat mikor bármilyen hiba lett volna a csomagokkal, és szinte kivétel nélkül napokon belül a kezemben is volt, még a csúcsforgalom idején is. Számomra a Világok Lángja pont olyan menekülés a világ elől, mint egy jó könyv. Egyszerűen szükségem van rá, otthon érzem magam tőle. Hiába tudom már szinte fejből az illatokat, mégis van, hogy hetente többször átnézem az egészet, csak úgy. Mert szeretem.

A Világok Lángja volt az első ilyen jellegű weboldal amivel találkoztam, és azóta bármilyen másik oldallal találkozom, mindig azt látom, hogy egyik sem tud annyira kreatív lenni, mint ez. Semmit sem tudtak eddig még felmutatni ami miatt átpártolnék tőletek máshová, és mindig eszembe jut, hogy olyan, mintha titeket másolna minden ilyen oldal. Mindenkinek ajánlom a VL-t aki fogékony az ilyesmire, időnként a rendeléseimet is lefotózom, posztolom, hátha még többen megismerik így a munkátokat. Az illatok ötletesek, látszik, hogy sok munka van mögöttük, biztosan nem egyszerű egy-egy illatot pont úgy kikísérletezni, hogy az tényleg felidézze azt a helyet/szereplőt/történetet/témát amiről szólnia kell. Ez is egyfajta művészet. Az is tetszik, hogy akár pozitív dolgok történnek a vállalkozás életében, akár negatívak, mindig informálva vannak a vásárlók is a történésekről. Boldog vagyok, hogy rátok találtam, nem is gondolnátok hányszor szépítette meg a stresszes mindennapokat egy-egy illatotok 🙂

Ha meglátom, hogy instán tevékenykedtek valamit (legyen az poszt, esetleg story) rögtön rá nézek, hogy vajon milyen infót vagy csodát mutattok nekünk aznap 😊 A csodát pedig szó szerint értem. Szerintem a ti címkéitek a legminőségibbek, legeredetibbek, legszebben kidogozottak jelenleg a piacon. (Sajnálattal látom, hogy mások nem igazán törődnek olyan dolgokkal, mint a "szellemi tulajdon" vagy egyszerűen fogják és rá rakják konkrétan a film borítót...TESSÉK??? Miért? És ezt miért hagyják? 😅🤣 Na jó ez mellékes, de a lényeg, hogy tőletek ilyet 1000% nem fogunk látni) És hogy ne csak a külsőről, de a belsőről is beszéljek: a legtelítettebb illatú gyertyák a tieitek. Egyetlen rendelésnél sem tapasztaltam még sohasem, hogy gyengébb lenne az illata, valamint minden egyes esetben olyan illatpárosokkal dolgoztok, amik tökéletes összhangban vannak egymással. És nem csak a termékek fantasztikusak, de a csapatotok is. Egyszer törötten érkezett egy termékem. A lehető legkészségesebben és leggyorsabban válaszoltatok és küldtetek nekem egy másikat 🥰 Nem is beszélve arról, hogy minden dolgot elmagyaráztok, amit én, mint (régen) tapasztalatlan fogyasztó nem értettem. Lásd froszting. Ezek összessége alkotja számomra a tökéletes munka fogalmát. FANTASZTIKUS, CSODÁLATOS, ELKÉPESZTŐ minden amit és ahogy csináltok. Le a kalappal 😁👒 Egy örök vásárlótok ❤

Nagyon megszerettem a termékeiteket, mindig összeállunk többen ismerősök egy-egy rendelésre - ám ha ők nem is szállnak be, így is esélyesen havonta egyszer rendelek, függő lettem. 🙂 Fontos, hogy eddig mindegyikünk talált magának való illatot a kínálatban. Nagyon tetszik a kreativitásotok, és minden egyes illatnál elgondolkodom rajta, hogy ezt vajon hogyan varázsoltátok elő. Régóta ismerem a termékeiteket, követem az újdonságaitokat, de csak tavaly értem el arra a szintre anyagilag, hogy rendszereres vásárlótokká válhassak. Maga a márkanév is nagyon tetszetős, tökéletes választás. Csak így tovább!

A márkanév igazán találó, hasonlóan kigondolt és minőségi, mint a termékek maguk. Ha szóba kerül barátokkal, szívesen mesélek a termék kollekciómról, meg a különböző illatokról, amik lenyűgöznek szinte mindenkit. A termékeket azért ajánlom, mert az illatok természetesek és tartósak, nem fullasztóak. Látszik, hogy sok időt töltötök termékteszteléssel, ami becsülendő. A design nem mindig az én ízlésemnek megfelelő, de az új termékek egyre inkább azt tükrözik, ez részemről külön plusszpont. Szerintem szuper amit csináltok, és mindig várom, hogy milyen újdonságokkal rukkoltok elő.

Egyedi, minőségi termékek kaphatóak nagy választékban. Nagyon tetszik, hogy tényleg különleges és a termékhez kapcsolódó illatokat kapunk, nem merülnek ki annyiban, hogy egy fandom logó van a terméken, hanem tényleg átgondoltan, ahhoz illő összetett illatot kapunk mellé. Itt biztos, hogy mindenki talál olyan illatot és/vagy fandomot ami tetszik neki. A rendelések mindig gördülékenyen mentek, egy nagyon korrekt, egyenes csapatnak ismertem meg őket, akik valós szakértelemmel dolgoznak, nagy hangsúlyt fektetve arra, hogy ne vesszenek el csak a külsőségekben, hanem tényleg jól funkcionáló és biztonságosan használható termékeket adjanak.

Nem túl régen találtam rá az oldalra, de azonnal kedvenc lett. Korábban viaszkockákkal találkoztam, amik nem igazán nyerték el a tetszésemet, mert nem voltak sem túl intenzívek, sem túl jó illatúak. A Világok Lángja oldalán hatalmas a választék. Elsőre csak néhány illattal próbálkoztam meg, aztán másodszorra már jóval nagyobb rendelést adtam le, hogy minél több illatot kipróbálhassak. Elsősorban illatviaszokat rendeltem, kipróbálásra tökéletesek, illetve az áruk is kedvező. Nekem egy picit drágák a gyertyák, de azért abból is vásároltam már néhányat. Az illatviaszok illata mindig intenzív, én kétszer is meg szoktam gyújtani alattuk mécset, mert még következő alkalommal is érezhető az illatuk. Eddig majdnem mindegyik illat elnyerte a tetszésemet. A kivitelezésük is gyönyörű, akár egyesével, akár ötösével vásárolja őket az ember. A gyertyákat még nem próbáltam ki, de külsőre azok is lenyűgözőek. Ezen kívül a szállítással és a csomagolással is teljes mértékben elégedett vagyok. Mindig izgatottan nyitom ki a csomagokat, és a mellékelt ajándékok mindig plusz jó kedvet biztosítanak bontogatás közben. Összességében nagyon örülök, hogy rátaláltam a Világok Lángja oldalára, egészen biztos, hogy sokat fogok még rendelni, és ajánlani fogom az ismerőseimnek is. A kitalálóknak/készítőknek pedig gratulálok 🙂

A márkanév szerintem telitalálat, engem nagyon megfogott, amint megláttam. Nagyon érdekesnek találtam, hogy milyen jó ötlet a könyves világokat gyertyákkal kombinálni, egyből tudtam, hogy ez valami amit egy hozzám hasonló könyvmolynak találtak ki. Külön örültem neki, hogy a szójagyertyától nem fájdul meg a fejem, ezért egy egész estén keresztül gyertyázhatok olvasás közben. A gyertyák illata külön hozzátesz az olvasás élményéhez, én nagyon imádom amikor egy adott könyv olvasásakor a hozzá illő gyertya illatát érzem. Ha éppen nem olvasok, akkor pedig mindig találok a hangulatomhoz illő illatot. A legjobb pedig, hogy eddig minden gyertya és illatviasz elnyerte a tetszésemet, egy sem volt amit ne imádtam volna. Számomra a Világok Lángja egy lehetőség arra, hogy még jobban belemerülhessek a könyvek világába, és hogy ha nem olvasok, akkor is csodás illatok árasszák el a szobámat, de akár az egész házat, amik mindig jobb kedvre derítenek egy hosszú nap után.

A Világok Lángját mindig nagy szeretettel és szívesen ajánlom mások figyelmébe. Gyönyörűek a termékek, igényesek és letisztultak megjelenésben és mégis megvan bennük az a plusz, ami egyedivé és különlegessé teszi őket. Több alkalommal is rendeltem már az oldalról, és mindegyik viaszban szeretem, hogy kellően intenzív, de nem túl harsány és pillanatok alatt megtölti a lakást! Nagyon jó kezdeményezésnek tartom, hogy könyvmolyként a kedvenc történeteimhez kapcsolódóan találhatok illatokat, melyek használata még különlegesebbé teszik a könyv nyújtotta élményt, viszont nagyon jó, hogy az oldal nem csak fandom kategóriában kínál termékeket, így bárki nézelődhet és vásárolhat az oldalról - bár bevallom, hogy jó pár illatviaszt vettem már úgy én is, hogy nem feltétlenül azért vásároltam meg, mert valamelyik történethez kapcsolódik, hanem azért, mert felkeltette a kíváncsiságom az illata. Hálás vagyok a lelkiismeretes munkátokért és hogy ilyen csodálatos dolgot álmodtatok meg, majd vittetek véghez! A Világok Lángja számomra egy szívet melengető fogalom, mindig nagy izgalommal bontom ki a tőletek kapott csomagokat, mert tudom, hogy szívvel és szeretettel készítették. További sok sikert kívánok nektek! Nagy szeretettel fogok a továbbiakban is rendelni tőletek, támogatva a munkátokat és csak köszönöm, hogy vagytok és ilyen csodadolgokat alkottok számunkra!

Letisztult, elegáns design. Jó minőség, tartós illatok. Az illatviaszokban még sosem csalódtam. Előfordult, hogy 4-5 teamécsest el tudtam égetni egy kisebb darab illatviasz használatával és még mindig éreztem az illatát.

Csak pozitív élményem és véleményem van rólatok. A gyertyák illataival eddig mindig meg voltam elégedve, és tartósak. A dizájn is tetszik. Szívesen adom ajándékba is a termékeiteket, még sose nyúltam vele mellé.

Egy nagyon igényes, csodálatos kivitelezésű webáruház vagytok. Imádom csak nézegetni is a honlapot. Neha csak leülök a polcom elé és szagolgatom a gyertyákat. Én általában csak télen gyújtok gyertyát, akkor van hozzá hangulatom, de imádlak titeket! ❤

A Világok Lángja nekem megbízható minőséget képvisel, kellemes illatokkal és gyönyörű csomagolású termékekkel. Szívesen ajánlom azoknak, akik jó minőségű szójaviasz termékeket szeretnének vásárolni.

Nagyon szeretem a termékeket, a hazai piacon szerintem a legminőségibb termékek. Mind az illatokban, mind a dizájnban a legjobb. Nagyon tartós illatok, dísznek is tökéletesek a termékek. A drága és nemzetközileg is ismert gyertya márkákkal is felveszi a versenyt. Nagyon ajánlom mindenkinek akik szeretik a kellemes illatokat és a minőségi gyertyákat/illatviaszokat.

Minőség, kreativitás, fantázia és utánozhatatlan illatok, hangulat! Mindez úgy, hogy maximálisan kommunikáljátok az esetleges gondokat is, és figyelembe veszitek a vevők (rajongók!!) igényeit! És még a környezetvédelemre is ügyeltek! Hatalmas ajánlás mindenkinek!!!

Imádom. Véletlenül találtam pár éve az oldalra, amikor szisztematikusan illatgyertyákra kerestem. Nagyon megtetszett a választék, úgyhogy gyorsan rendeltem is egy pakkot. Kipróbálva nem csak az illatok összeállítása nyűgözött le, de az is, hogy több ismert illatgyertyaként árult gyertyával (IKEA) ellentétben, nem csak gyújtatlanul van illatuk, hanem rendesen belengi az egész szobát. Időközben áttértem az illatviaszokra, és ott is ugyanez a tapasztalat. Már többször leírtam, hogy az őszi illatok a kedvenceim, és már el sem tudnék képzelni egy klasszikus “narancssárga” őszi délutánt, hogy ne párologna valamelyik illatotok a lakásban.

Összességében elégedett voltam a vásárlással, gyorsan, gördülékenyen ment minden. Amikor e-mailt írtam, szinte rögtön érkezett rá válasz. Nagyon tetszik, hogy a rendelések mellé mindig jár ajándék. Ezt nagyon kedves gesztusnak találom, és tetszik, hogy így új termékeket ismerhetek meg, próbálhatok ki. Eddig nem sok illatviaszt használtam, de nálatok az első rendelés során megtaláltam az igazit, a görögdinnyés Watermelon Daiquiri illatviaszban. 🙂 Ezen kívül a másik kedvenc termékem, a Vajsör gyertya, ami életem első könyves gyertyája. Nagyon tetszik az illat és a design - mintha valóban egy habos vajsört tartanék a kezemben. 🙂

Az első gyertyás kisvállalkozás Magyarországon, mióta megalakult azóta sokan megpróbálkoztak vele, de ahogy azt láttam eléggé alulmaradtak. Rengeteg munka van a gyertyáitokban és az egész vállalkozásban, egyedi és különleges minták, isteni illatok, kreatív ötletek, igényes design. Sokan lopják az ötleteiteket de az a helyzet hogy sose fognak felérni hozzátok! Nem is vennék mástól gyertyát csak innen. Mindig fontos számotokra a minőség, sosem volt rossz tapasztalatom, rettentően kedvesek és aranyosak vagytok, ha üzenetet írok gyors választ kapok. Még a jövőben is fogok tőletek rendelni, és mindig ajánlom mindenkinek hogy próbálja ki!

Nagyon szeretem a Világok Lángja viaszokat, már több ismerősömet is rávettem a vásárlásra. Illatviaszok tekintetében egyértelműen csak nálatok vásárolok.

Mindig megleptek a kreativitásotokkal, egyszerűen imádlak titeket!

Könyv és gyertya mániás vagyok, a kettő együtt pedig maga a Világok Lángja ❤️

Igazából már ajánlottalak titeket nem egy ismerősömnek! ❤ Fantasztikus csapat vagytok, ha rátok gondolok a mínőség és a gyönyörű design jut eszembe. A termékeitek csodálatosak, a család nagy kedvence. Ha minőségi gyertyát akarok rendelni akkor rögtön a ti neveteket írom be a keresőbe, mert garancia a nevetek a csodás termékekre! ❤

Egy nagyon kreatív és folyamatosan fejlődő vállalkozásnak látom a Világok Lángját. Amióta követem a webshopot, rengeteg új termék és design került fel; a közösségi oldalon folytatott kommunikáció és a termékekről adott felvilágosítás, tájékoztatás pedig szerintem példaértékű és nagyban hozzájárul a webshop sikeréhez. Csak így tovább!

A Világok Lángja egy egyedülálló kis vállalkozás, amit minden könyvmolynak ismernie kell és minimum egyszer ki kell próbálnia a termékeit. Varázslatos könnyedséggel segít egy egy gyertya a könyvre hangolódni és minél jobban beleélni magunkat az adott univerzumba. Zseniálisak a termékeik, az alkotók és minden amit képviselnek. Csak így tovább! 🙂

Szerintem eszméletlen kreatív, egyedi, zseniális, mind az illatok mind a design. Keresve sem találtam ehhez hasonlót. A termékekre egy rossz szót nem tudnék mondani, mindig megszagoltatom mindenkivel a gyertyáimat, viaszaimat es így is csak pozitiv véleményeket hallok. A munkahelyemen is állandóan arról beszeltem, hogy fogok rendelni gyertyát és többen is rendeltek emiatt, a családban is ez köztudott. Egyszer készletfeltöltésnél már egy órával előtte a gépnél ültem és vártam, mint az újévet😂 a gyertyák segítenek tanulni, olvasásnál imádom őket szóval igen ez egy olyan függőség, amit nem szeretnék leküzdeni😊

Körülbelül mióta elindult az oldal és megrendeltem az első csomagom, a Világok Lángja számomra egyet jelent a bekuckózós olvasással. A nyugalommal. Az otthon érzésével. Ha extrán komfortosan szeretném érezni magam, vagy valami frusztrál és ideges vagyok, mindig meggyújtom egy-egy gyertyájuk vagy előveszem az illatviaszaim egyikét. Amikor kézhez kapom a csomagom, kicsit úgy érzem magam mindig, mint karácsonykor: várom, milyen ajándék illatviaszt és könyvjelzőt találok pluszban, amiknek aztán pontosan ugyanúgy örülök, mint a karácsonyi ajándékoknak. És ha egy-egy gyertyám el is égett, csak nagyon specifikus esetben válok meg az üvegtől, hiszen a dizájn, a címke is olyan hangulatos, tökéletes a lakásban díszítőelemnek.

Megdöbbentő érzés volt először úgy olvasni egy könyvet, hogy olvasás közben nem csak képek formálódtak a szavakból, hanem egyenesen a betűk között megbúvó illatok töltötték be a szobát. Még intenzívebb az olvasásélmény, ha Cabeswater fáinak, Yennefer hajának vagy Ambrózy Richárd báró gallérjának az illata leng körül, miközben elveszel a lapok között. Ahányszor visszatérnék egy történetbe, elég meggyújtanom a gyertyáját, és az azonnal visszaidézi az akkori hangulatot. Nekem legfőképp ezt adta a Világok Lángja. (Természetesen hazudnék, ha azt mondanám, csak olvasáshoz gyújtok gyertyát... valahogy túl kell élni a home office-ban is, nem? :))

Szerintem ez a legminőségibb, legmegbízhatóbb, leghitelesebb és egyszerűen a legjobb gyertyákkal foglalkozó vállalkozás. Érezhető a szeretet a téma iránt, eredeti és kreatív megvalósításokat kapunk. A kommunikáció is őszinte, egyenes és kedves a vásárlókkal, ez nagyon ritka és igen megbecsülendő véleményem szerint.

Ti vagytok az egyetlen gyertyás vállalkozás, akiktől vásárolni szoktam. Legfőképp, mert egyedül nálatok olyan a minőség, valamint illatkombinációk, amik megfelelnek nekem. Továbbá a gyertyák designja gyönyörű, és nem giccses. Szeretem, hogy letisztult, nincsenek telepakolva mindenféle cuccal (szárított virág, stb). Segítőkészek vagytok, és mindig azonnal válaszoltok bármilyen problémám volt. Nalam abszolút elsők vagytok mindenben! 🙂 (csak a mystery boxokat hianyolom nagyon, hiszen azok is olyan fantasztikusak voltak)

Nekem a minőség és a profizmus jut először eszembe. Jó szívvel gondolok a csapatra, mert látszik, hogy sokat foglalkoztok a termékekkel és tényleg szívvel-lélekkel csináljátok. Külön szeretem a tájékoztatókat a viaszokról, mert látszik, hogy tényleg érdekelnek a vásárlóitok, és azt akarjátok, hogy teljes legyen az élmény. Az egyik legjobb gyertyás oldal, amit ismerek, izgatottan várom, hogy megvásároljam az első gyertyámat.

Számomra a Világok Lángja megbízható, minőségi, és sosem csalódás. Rendkívüli intenzív illatok, csodás színek és grafikák. Ezek miatt főképp ajánlani tudom csak mindenkinek.

Gyönyörű, minőségi termékek, amik közt öröm már a válogatás is, hogy mit vegyek meg. A Világok Lángja név garancia a minőségre.

Imádom, nagyon ötletes, eredeti és tényleg finom illatok vannak! Legjobb gyertyás cég vagytok, innen rendelnek a barátnőim is 😍

Egy olyan vállalkozást ismertem meg instagramon keresztül, ahol látni lehet, hogy a termékekben benne van a készítő szíve és lelke, ami a végeredményen is látszik. Alapvetően illatviaszokat vásároltam, 8 illatot. Van, ami nem teljesen találta el az ízlés világom (ami inkább annak köszönhető, hogy kezdőként nem beszélem még az illatok nyelvét), de azokkal az illatokkal is teljesen meg voltam elégedve. Emellett egy-két illat egyenesen a kedvencemmé vált, és amint elfogyott a kis készletem, rögtön szeretnék belőlük utánpótlást. Szerintem egy gyertya és illatviaszban az illat a legfontosabb, viszont itt a külső megjelenés is szóra érdemes. Egy megbízható márkanévnek tartom.

Ha meghallom a márkanevet, az agyam azonnal párosítja hozzá a logót és a kedvenc gyertyáimat. Az illat élményt amit nyújtanak a gyertyáitok és illatviaszaitok. Ez az első gyertyás oldal ahonnan rendeltem. Nézelődtem, keresgéltem de ti vagytok a legjobbak számomra. Mindenki figyelmébe ajánlom az illatélményt, amelyet nyújtani tudtok. Vannak lágy és erős illatok, szerintem bárki megtalálhatja a számára megfelelőt.😄 Nagyon sok szép emléket tudhatok magamnak a termékeitek által, s általatok. A Világok Lángja az emlékek, illatélmények, s szószerint világok lángját testesíti meg. A fandom gyertyák legjobb kivitelezői vagytok.🔥 Nagyon szépen köszönöm, hogy létrejött a Világok Lángja!❤ Remélem még több szép emléket gyűjthetek be. Szeretlek titeket❤

A "Világok" megnevezésből már alapból valami nagyobb magasabb színvonalú termékre gondoltam, ha már ilyen nagy mértékben gondolkozik a készítő. A név választásból következő elvárásaimhoz a termékek is ugyan úgy felértek, sőt! A gyertyák/illatviaszok díszítése egyszerű, letisztult, számomra ebben a kivitelben még több rejlik, mert azt sugallja, hogy nem a külsőmmel akarlak lenyűgözni. Annyit tudok javasolni mindenkinek, hogy merjenek kipróbálni valami újat lépjenek ki a komfort zónából, amit én se mertem meglépni jó ideig az ajándék illatmintákon és a zsákbamacskákon kívül, végül ezekből jött össze az összes kedvencem. 🙂

Én nagyon örülök, hogy anno találkoztam veletek az instagramon, még nagyjából a kezdetekkor, mert így végig tudtam kísérni a fejlődéseteket és a sok ötletet amit megvalósítottatok. Nagyon szeretem a hangulatot ami körbelengi a brand-et, a kedves, jóindulatú posztokat. Imádom hogy lehet hozzátok fordulni segítségért instagramon, szakítotok időt a segítőkész, őszinte válaszra. Szerintem zseniális amit csináltok, csak így tovább!!

Számomra a történetek világa egy olyan hely, ahova bármikor szívesen elmerülök, ám sajnos nincs mindig lehetőségem erre. Viszont amikor meggyújtok egy Világok Lángja gyertyát, akármit csinálok is, úgy érzem újra egy másik világban kalandozom. A kreativitás szárnyal ezekkel a gondos odafigyeléssel készült, magas minőségű termékekkel, amiket bátran ajánlok minden álmodozó léleknek!

Amikor meghallom, azt hogy Világok lángja egyből az jut eszembe, hogy: igényes termékek, gyönyörű címkék és hihetetlen kedvesség. A termékekkel, pedig én is teljesen meg vagyok elégedve így tiszta szívemből ajánlom mindenkinek, mert egyedi és nagyon passzoló címkék szerepelnek, illetve csodálatos illatkavalkáddal dolgozik a VL.

A név egyszerűen tökéletes, tényleg rengeteg könyves világból adtok számunkra egy kis darabot, egy aprócska lángot. Sok dolgot egyszerűen nem mertem még használni, mivel annyira gyönyörű a design, hogy sajnálom felhasználni őket. Amit viszont kipróbáltam az egyszerűen lenyűgözött, tényleg tökéletesek. Annyira jó érzés,hogy amikor olvasok egy könyvet, meggyújtom a hozzáillő gyertyát és egyszerűen a könyv világában térek magamhoz. Köszönöm ezt az élményt.

Sok gyertyás oldalt kipróbáltam már, de egyik sem volt olyan jó, mint a Világok Lángja. Illatban és designban is kiemelkedő. Már csak innen vásárolok illatviaszt. 🙂 Minőségi termékek, egész lakást betöltő illatok. Függőséget okoznak. Egy éve használom a termékeket, és a családban is sikerült már megszerettetnem mindenkivel. A párom, a testvérem és az apukám is használja a VL-termékeket. ❤️ A legeslegjobb! 🙂

Imádom, imádom, imádom! Minden csúcsszuper, egyedi, és csodálatos. Nem csalódtam még egy termékben sem. Ár-érték arányban talán még alul is értékelitek magatokat (ilyen minőségi termékekért tudnék több pénzt is kiadni). Amikor probléma volt is egyből, szó nélkül segítettetek. Köszönöm, hogy vagytok! Le a kalappal előttetek.

Amikor meghallom a Világok Lángja nevet, egyből egy illatfelhőn ülve érzem magam. Annyi sok finomabbnál finomabb illatot kaptam már tőletek, hogy mindig az épp aktuális kedvencemmel hozlak titeket összefüggésbe a fejemben. Mindenkinek ajánlanám a termékeket, mert mindenki meg tudja találni a neki valót, mert széles kínálat van, és minden illat egyedi és szívhez szóló, számomra legalábbis mindenképpen. A Világok Lángja egy messze élő barátnőmmel közös szenvedélyünket jelenti nekem, a közös (online) csomagbontások, az illatok kitárgyalása, nekem mind-mind hozzátok kötődik, ezáltal is mélyítve a köteléket köztünk, és az irántatok és a termékekhez való kötődésünket is. Nekem csak szuper tapasztalatom van veletek kapcsolatban és már szinte addiktív számomra a sok szuper csomag tartalma és az azokra való várakozás is, a lehető legpozitívabb értelemben. 🙂

Amikor először meghallottam a világok lángja nevet, úgy éreztem, mintha egy ablakon kukucskálhatnék be végtelen fantáziavilágokba - legalábbis az agyam azonnal elkezdett magának mindenféle fantáziavilágot kreálni. Semmi mást nem ajánlanék rajtatok kívül, mert profik vagytok. Nem csak az illat és az erőssége miatt, hanem, mert nem tesztek semmi veszélyeset / nem túl okos dolgot a termékeitekbe. Egyszer volt egy összefoglaló instán, hogy milyen hajmeresztő gyertyákat lehet kapni (fahéj rúd a gyertya tetején? Meg aszalt narancskarikák? Komoly csillámok a gyertyában? Brr...) de ti, ti nagyon értitek, mit hogyan kell csinálni. 11/10, profi munka! Ráadásul egyszer, amikor egy rendelésembe pici hiba csúszott (nagyon leterhelt időszak volt, teljesen érthető), nagyon kedvesek és gyorsak voltatok és én odáig voltam örömömben 🙂 számomra Ti vagytok a legjobbak, mert kreatívak vagytok, értetek hozzá, van bennetek alázat a vevők iránt, de nem hagyjátok magatokat a kényünk-kedvünk szerint rángatni, és ezt nagyon tisztelem!

Néhány éve kaptam a legelső gyertyámat az egyik születésnapomra, a Teszlek gyertyát. Akkor hallottam először a Világok lángjáról és már csak maga a gondolata is lenyűgözött, hogy tematikus gyertyákat készítettek. Szerintem ez abszolút hiánypótló volt, hisz melyik könyvmoly ne szeretne bekuckózni egy könyvvel a kezében, miközben gyújt egy gyertyát, ami akár lehet a kedvenc könyvsorozata által ihletett illat is... Fantasztikus! Eddig csak gyertyát vásároltam tőletek, így arról tudok nyilatkozni. Az egyedileg tervezett design, amelyek tematikusan kapcsolódnak az adott illatgyertyához, még egy nagy pluszt ad hozzá az egészhez. Végre nem egy tucat termék, amit bármelyik Tescoban vagy Sparban leemelhetnék a polcról. Amelyik illatokat kipróbáltam, mind nagyon kellemes illatúak és, ami talán még fontosabb, égés közben is tökéletesen körbelengte a szobát a gyertya illata. Azoknak tudom ajánlani a Világ Lángja termékeit, akik valami különlegesre és egyedire vágynak. Úgy gondolom, nem fognak csalódni.

Ha meghallom a nevet, egyből a varázslatos illatok jutnak eszembe 🙂 a gyertyák a kedvenceim, a design is és az illatok is fantasztikusak! mindig jó érzés meggyújtani egy gyertyát, amolyan "boldogság szigete" érzés, teljesen fel tudja dobni a napomat és elűzi a rossz kedvem😊

Fenyőfa, menta, hó illata, könyv a kezemben, puha pléd a kanapé elé és Világok Lángja az asztalon. Erre van szükségem minden egyes kimerítő napom után. Nagy becsben tartom a VL gyertyákat, minden alkalommal jó pár perces felkészülést, kiválasztást igényel, hogy melyiket is gyújtsam be. Én megtaláltam a módját, hogy kicsit elmeneküljek a való világ elől és csak remélem, hogy másoknak is ad egy kis löketet. 🙂

A Világok Lángjáról mindig a minőség jut eszembe. Imádom a termékeket, hihetetlenül gyönyörűek, erős illatúak. Rendszeres visszatérő vásárló vagyok, jó elmerülni ezekben a kézműves csoda termékekben, és felfedezni új kedvenceket. A rendelés folyamata egyszerű, a kiszállítás gyors, tökéletesen elégedett vagyok.

Egyből mosolyt csal az arcomra, ha meghallom a VL márkanevet, mert tudom, hogy nem fogok csalódni. Nagyon szeretek gyönyörködni a termékekben, és csak úgy levenni a polcról és szagolgatni a jobbnál jobb illatokat. Akik benne vannak az olvasás világában azoknak mindenképp ajánlanám a céget, hiszen a magyar közösségben az egyik, vagy talán egyedüli minőségi fandomos/könyves gyertyákat készítitek. Számomra a VL minőséget jelképez.

Nagy öröm számomra, hogy hazánknak is van egy ilyen szuper fandomos gyertyás oldala! Imádom a Világok lángja termékeit, eddig egyikben sem csalódtam. Kívül-belül csodálatosak. És hogy kinek ajánlanám? Bárkinek aki szeretné, hogy otthonát pompás illatok árasszák el! De ezek a gyertyák ugyanúgy díszei az otthonoknak/könyves polcoknak is. Ha ránézek a gyűjteményemre mindig átjár az elégedettség érzése. Nekem ezt adta a Világok lángja.

A megbízhatóság és az igényesség jellemzi legjobban a Világok Lángját. Szeretem a szép, letisztult designt, a hosszan tartó illatokat, és a széles választékot. Eddig még soha nem csalódtam egyetlen termékben sem, tökéletesen szuperált minden. Amikor új termék van készülőben, izgatottan várom, újra és újra egyedi és kreatív termékek kerülnek fel a palettára. Amikor VL csomagom érkezik, soha nem aggódom, mert tudom, hogy a benne rejlő gyertyák és viaszok hatalmas örömöt és illatélményt adnak majd nekünk.

Szerintem fantasztikus, hogy a könyvekhez ilyen kreatív és kellemes dolgot kitaláltak. Főleg, hogy az egyes gyertyákat az adott szereplőre jellemző, illetve a könyvben is említett illatával készítették el. Számomra a Világok Lángja termékek jelzik, hogy más is, sőt rengetegen osztoznak a kedvenc könyveim imádatában, hogy nincs velem semmi baj csak azért, mert én inkább pénteken suli után sietek haza ,hogy mihamarabb olvashassak, mint hogy elmennék a barátaimmal szórakozni. Néha ezért furcsának éreztem magam, de mikor egy eszméletlenül jó könyvet olvasok, eszembe jut, hogy semmi másért nem cserélném el ezt az élményt. És az egyik legfontosabb ok amiért szeretem a Világok Lángját, mert sorozatokhoz és filmekhez rengetek terméket készítenek, míg a könyvekről szinte el is felejtkeznek, míg a Világok Lángja nem. Nekik köszönhetően kifejezhetem rajongásomat.

Ha meghallom a márkanevet elsőként mindig a kedvenc illataim jutnak eszembe. 🙂 Annyira hozzám közel álló témákat dolgoztatok fel (Harry Potter, Szívek szállodája, Ambrózy sorozat) hogy egyből felfigyeltem az oldalra. És ráadásul olvasni is nagyon szeretek. A gyertyáitok kreatívak, színesek, és nagyon sokáig tudom őket használni (persze a karácsonyi időszakban gyorsabban fogy, mikor 0-24-ben ég valamelyik kedvenc 🙂). Nálatok mindenki találhat kedvére való illatot, ami mindig kellően intenzív. Még sosem csalódtam benne. Amit még mindenképp szeretnék kiemelni: én nem láttam még olyan kommunikációt eladó felől mint tőletek. Mindenről időben tájékoztattok, jeleztek, ha valami miatt csúszás lenne, nagyon jól kezelitek ezt az egészet. És végül mit jelent nekem a Világok Lángja? Az otthonom illatát 🙂

A Világok Lángja névről nekem mindig valamilyen világok/történetek közötti kalandos utazás jut eszembe először. Szeretem, hogy a kedvenc történeteim olvasása közben a könyvhöz kapcsolódó gyertyát meggyújtva (már ha meg merem gyújtani, olyan szépek) úgy érezhetem, hogy benne vagyok én is a történetben. Velaris nekem már teljesen összeforrt a Velaris szivárványa gyertya illatával, ha meghallom a szót, egyből az illat ugrik be és az a rengeteg szín. Nagyon szépek és minőségiek a termékek, látszik hogy az elkészítésüket alapos kísérletezés előzte meg. Külön szeretem, hogy bár azóta sokan készítenek szinte teljes mértékben ezekkel megegyező árucikkeket, logót, mindig meg tudtok újulni, sőt jobbnál jobb ötletekkel álltok elő és fejlődtök. Ilyen szempontból példaképnek is tekintelek Titeket. Örülök, hogy vagytok és hogy a ti gyertyáitokkal az unalmas kis lakásomból átvarázsolhatom magam a kedvenc könyveim egyikébe!

Szerintem nagyon jó minőségűek a termékeitek, a gyertyák meggyújtás nélkül is sokkal illatosabbak, mint a hasonló boltiak. Plusz sokkal "igazibb" az illatuk, nem mű, a vajsörbe kb. bele tudtam volna harapni, annyira jó illata meg kinézete volt, mikor megkaptam.

Minőségi, profi, szeretettel készített termékek, kedves és segítőkész csapat. Csak ajánlani tudom, eddig minden gyertya lenyűgözött, amit rendeltem. Én az őszi illatjegyek szerelmese vagyok (általában ősszel van hangulatom gyertyát gyújtani), és a VL gyertyák minden igényeimet kielégítik. Hamar betöltik a szobát karakteres, ízléses és finom illattal.

A Világok Lángjáról mindig a rengeteg jó minőségű termék és a hatalmas választék jut eszembe. Profi csapat, akiknek fontosak a termékeik és természetesen a vásárlóik is, folyamatosan fejlődnek és mindent megtesznek azért, hogy a legjobb termékeket illetve a legjobb vásárlási élményt nyújtsák a vásárlóiknak.

Nagyon szeretek nálatok vásárolni, ha gyertyát/könyvjelzőt szeretnék egyből a ti oldalatokra megyek. Óriási a választék, szinte minden fandomból van terméketek, ami csak eszembe jut. A gyertyákat különösen imádom, gyönyörűek, részletes a címkéjük, és eddig egyiknek sem volt ilyen sablon bolti szaga, egytől egyig lehet rajtuk érezni hogy volt velük munka. Imádom amit csináltok! ❤️

Eszembe juttatja, hogy minden létező helyiség és minden kitalált világ egyik legmeghatározóbb tényezője az illata. Befolyásolják az érzéseinket, a gondolatainkat és a viselkedésünket is a környezetünk szagolható ingerei. Szerintem csodálatos érzés, hogy egy aprócska gyertya meggyújtásával akár nyitott szemmel is álmodhatok, és beleélhetem magam a könyvek által teremtett hangulatba, világba. Számomra ezt jelképezi a Világok Lángja: elhozza nekem a megfoghatatlan világot egy icipici gyertyába zárva.

Nagyon elégedett vagyok a Világok Lángjával. Hihetetlenül sokat jelent az az őszinteség, amivel a vásárlóihoz fordulnak a készítők. Hasznosak az ismeretterjesztő videók, képek, használati útmutatók. Más márkákkal ellentétben nem árulnak zsákbamacskát, a kinézet nem megy a minőség rovására. Mindemellett szép dizájnnal és kreatív ötletekkel dolgoznak. Egyszerűen annyit tudok mondani, hogy ezen a piacon a Világok Lángjánál egyértelműen nincs jobb!

Még a VL indulása előtt felfigyeltem a külföldi könyves gyertyákra az Instán és sóvárogva néztem mások képeit. Amikor elindultatok az elsők között regisztráltam és nem sokkal utána rendeltem is, nagyon boldog voltam, hogy Magyarországon is lehet könyves gyertyákat vásárolni. Ráadásul én mindig is előnyben részesítettem a kézműves dolgokat, úgyhogy dupla öröm. 🙂 Más gyertyakészítőktől nem rendeltem, úgyhogy tapasztalatom nincs, de a képeket és mások visszajelzéseit nézve ti vagytok a legjobbak, mind minőségben, kreativitásban és szakmailag is. Olyan nagyon profi az egész arculat meg a termékek is, márkahű vagyok. 😀 Ajándékba is adtam VL gyertyát és mindig pozitív volt a visszajelzés. 😀

Amikor felfedeztelek titeket (2019 őszén), akkor egy sütőtökös gyertyát keresgéltem már egy jó ideje. Abban az időszakban elég nehéz volt nekem, és a gyertyák egyfajta támogatást jelentettek (lehet kicsit furán hangzik). Ha hazaértem az első dolgom volt, hogy végigszagoljam őket és a barátaimnak is büszkén mutogattam. Legalább 4-5 ismerősöm azóta már rendelt tőletek, vagy rendeltem nekik is, mert szerintem annyira jó amit csináltok. Az jut mindig az eszembe, amikor körbenézek nálatok, hogy de szívesen segítenék és dolgoznék nektek. Szóval én azt kell hogy mondjam, nagy rajongótok vagyok. A VL számomra az, ahol olyan minőséget kapok, ahol az ár sem érdekel olyan mértékben, mert tudom hogy az élmény sokkal nagyobb lesz. Ezentúl is csak ajánlani foglak titeket és támogatni további rendelésekkel☺️

Amikor először láttam egy Facebook csoportban, már a névről is a gyertyák ugrottak be egyből. Nagyon tetszik,hogy ilyen sokféle illatviasz is megtalálható itt. Innen ered az illatviasz imádatom :D. Amikor elkezdtem nézegetni a weboldalon a termékeket egyből megfogtak az illatviaszok. Rögtön kíváncsi is lettem milyenek is lehetnek, ezért mentem is beszerezni egy illatviaszpárologtatót. Az első amit kipróbáltam tőletek, az a vajsör illatú volt, első szaglásra szerelem lett. Amiket próbáltam illatok eddig mindegyikkel teljesen elégedett voltam. A termékek designja is magával ragadó, egyszóval mind illat, mind designban is szuper termékek. Nagyon tudom ajánlani a VL termékeket.

Számomra az első és utánozhatatlan cég vagytok a hazai piacon. Imádom a termékeiteket! A legjobban azt szeretem, hogy a termékhez kapcsolódó illat nem csak azért jó mert finom és jól van összemixelve, hanem mert az adott témában tényleg illik hozzá. Pl. a könyvben is elhangzott illatok alapján alkotjátok meg.

A kikapcsolódást. Megvan a kis rituáléja, amikor a párologtatóba beleteszem a mécsest és az illatviaszt, meggyújtom a mécsest és csak hagyom hogy elvarázsoljon az illata. Az elcsendesedés, amikor ősszel és télen kint hideg van és sötét, bent kellemes, puha meleg és finom illatok, családi körben vagy egyedül. Az olvasás, a teázás, a közös sorozat és filmnézés (ha van fandom illat az dukál a közös esti kikapcsolódáshoz 😉 )

Egy évvel ezelőtt fedeztelek fel benneteket és egyből lenyűgözött az az igényesség, ami a termékeiteket jellemzi. Letisztult, sallang mentes kivitelezésű gyertyák és illatviszok, amiknek csodálatos illatokat álmodtatok. És ajándéknak is tökéletesek a gyertyák, eddig mindenki imádta őket. 🙂

Mióta ismerem az oldalt, már csak teamécsest veszek máshol. Soha nincs olyan, hogy új illatra vágyok, de nem találok semmi szimpatikusat az oldalon. A gyertyáknak és az illatviaszoknak is erős, hosszantartó illata van, ami fontos. Csak bónusz az egészben, hogy természetes és nem káros, mint a paraffinos gyertyák. Többször vettem már ajándékba is, és minden ismerősöm meg volt elégedve a designnal és az illattal is. Örülök, hogy anno megrendeltem az első gyertyát, ugyanis azóta nem tudok leállni vele, de ezt nem is bánom, mert legalább egy hazai vállalkozót támogatok.

Nagyon örülök hogy rá találtam az oldalra, mert mindent imádok ami hangulatos. Borzasztóan kreatív ahogy össze válogatjátok és kombináljátok az illatokat. Ott tartok jelenleg hogy már a munkahelyemen is égetem az illatviaszokat, trafikban dolgozok, és mondanom sem kell mekkora örömmel tölt el amikor a vevőim észre veszik hogy mennyire különleges, finom illat terjeng az egész helyiségben, már tudják az ajtón be lépve hogy mikor dolgozok én 😄

A nevetek szerintem gyönyörű és találó is. Rögtön a könyvek jutnak eszembe, a világok, ahova általuk eljuthatok és mindezt egy szép és illatos gyertya lángja kíséretében élvezhetem. Szerintem hiánypótlóak vagytok itthon, mert már sok külföldi helyen néztem hasonló fandomos gyertyákat, de nagyon borsos áron voltak. Sokat kommunikáltok, közöltök a vevőkkel, ez nagyon szimpatikus, valamint a fejlesztések során is kikéritek a véleményünket, ami külön is tetszik.

Én egy abszolút hiteles márkának tartom a Világok Lángját, ami bátran felelősséget vállal a termékekért, és mindig egyenes a vásárlókkal szemben; ha adódik valami probléma, azt egyből segítőkészen orvosolják. Folyamatosan azon fáradoznak, hogy jobb és jobb szolgáltatást nyújtsanak, mindezt korrekt árak mellett. A honlap informatív, szép és igényes, a választék pedig hatalmas. Teljes mértékben meg vagyok elégedve a márkával, remélem, a jövőben minél több alkalmam lesz rendelni tőlük!

Szoktam ajánlani a terméket, mert minőségi, látszik, hogy nem összedobott, foglalkozva van vele. Így csak terjesztem az igét, mindenki innen vegyen. Rettentő intenzív illata van, nem múlik el két gyújtás után és belengi az egész házat. Imádom, hogy könyves témájú és nekünk molyoknak készült. Azt is szeretem, hogy vannak nem könyves témájúak is, így ajándékba is tudom őket venni, akik nem olvasnak a környezetemben. Gyertyát már mindig csak innen veszek. Illatviaszokkal is itt találkoztam először, és csodás csodás ötlet volt. Szerintem nagyon aranyos ötlet az ajándék könyvjelző is, és az illatminta.

A Világok Lángja olyan magyar kisvállalkozás, ami nemzetközi szinten is megállná a helyét! Mindig a legminőségibb termékek landolnak az ölemben mind dizájn, mind összetevők tekintetében, ezért évek óta rendszeres vásárlójuk vagyok. Leírhatatlan élmény úgy elmerülni egy könyvben, hogy a hozzá maximálisan passzoló illat lengi körbe az olvasósarkot, de a gyertyáik és illatviaszaik nem csak a könyvmolyoknak tudnak élvezetet nyújtani. Csak ajánlani tudom minden terméküket, olvasóknak és nem olvasóknak egyaránt! 🙂

Hol is kezdjem... Nagyjából egy évvel ezelőtt találtam rá a Világok Lángja instagram oldalára és azóta is oda meg vissza vagyok a termékekért. Az összes gyertya grafikája gyönyörű és minőségi, az illatokról már nem is beszélve. Mindig izgatottan várom az új szezonális termékeket. Emellett teljes mértékben vevő központúak, mindent megtesznek azért, hogy kielégítsék az igényeket. Folyamatosan kommunikálnak a vásárlókkal és minden apróságot megosztanak és tájékoztatnak, ha történik valami.

Sok nehéz napon segítettek már át a VL gyertyák. A kedvenc témáimat meglátva az üvegen már jobb kedvre derülök, ha pedig meg is gyújtom, az illat egy békésebb, nyugodtabb világba repít. Nagyon szeretem olvasás közben égetni őket, a gyerekeim tanuláshoz használják. Sok-sok gyertyát rendelek, mert a gyerekeimnek is megvan a maguk kedvence. Megnyugtató tudat számomra az is, hogy a VL gyertyák égetésénél garantáltan nem lélegzünk be mérgező anyagokat.

Nagyon örültem, amikor rátaláltam erre a márkára! Már a név nagyon megtetszett, de akkor döntöttem el, hogy vásárolni is fogok, amikor megláttam a fandom gyertyákat! Csupa kedvencet láttam az oldalon és különösen az Odaátos gyertyáknak örültem, mert annak vagyok a legnagyobb rajongója és máshol ilyet még nem láttam. ( Lehetne még pár hozzájuk kapcsolódó illat) Gyertya fan vagyok és geek, így a Világok Lángja ennek a két dolognak a tökéletes párosítása számomra! Köszönöm a munkátokat! 🙂

A Világok Lángja egy nagyon kreatív hazai vállalkozás, ami minden téren kielégíti egy könyvmoly igényeit. Termékei igényesen kialakított, gazdag választékban elérhetőek. A vállalkozás mögött álló emberek pedig rendkivül kedvesek és segítőkészek. A legnagyobb jóindulattal ajánlom bárkinek, aki szereti a könyves gyertyákat és a különleges illatviaszokat!

Imádom a termékeket. Gyönyörűek. Mikor megkaptam az első gyertyámat meg se akartam gyujtani, annyira tetszett. Amikor meggyujtottam már el se akartam fujni annyira tökéletes, harmonizálo illata van, nem hivalkodo mint a bolti illatgyertyák, kellemesen fészkeli be magát a szobába, nem okoz fejfájást. Egyszerűen tökéletes. És gyönyörű. ❤️

Teljesen véletlenül bukkantam rá a Világok Lángjára, és úgy érzem függővé lehet válni, ha illatokról van szó. Hatalmas élmény mindig új és új terméket rendelni. Végig lapozni az oldalakat és kiválasztani a legjobban vágyott terméket, majd várni, hogy élőben is hozza-e a kívánt illatot. Eddig sosem kellett csalódnom. Maradok hűséges vásárlója a VLnak!

A fantasztikus gyertyák. Mikor először hallottam rólatok, nem tudtam elképzelni, hogy milyen lehet. Aztán megrendeltem az első gyertyát vagy ajándékba kaptam, már nem is tudom. Azóta "szerelem" lett. Az őszi/halloweeni kollekció nálam egyértelműen a favorit, de anyum és húgom a karácsonyiért van oda. Ha valamelyik megtetszik, általában a teljes kollekciót megrendeljük. Közel 40-60 közötti szerintem már itthon az a gyertyaszám, amit a Világok Lángjáról rendeltünk. Én teljes mértékben ajánlom és szoktam is ajánlani ismerőseimnek.

Az a felfoghatatlan nagy kreativitás, ami a Világok Lángját jellemzi szerintem kevés magyar kisvállalkozásról mondható el. Nekem ezek az illatviaszok ezt a kreativitás hozzák meg a mindennapjaimba. Én író vagyok, még ha a helyesírásomon ugyan nem látszik, és a mindennapos rutin része lett, ha leülök írni, akkor valami hiper szuper viaszt fogok égetni, és hagyom hogy az illat varázsa elvigyen a saját kis fantázia világomba. Nálam szóba se jöhet más illatosítás itthon, mivel annyira szuperek az illatok. És nem mellesleg gyönyörűek. Nem győzöm a time lapse videokat küldözgetni a barátnőimnek, milyen gyönyörű, ahogy felolvadnak 🙂

Kezdjük azzal, hogy már azzal feldobják a napomat, hogy a polcon pihennek, mert gyönyörűek és mindig eszembe juttatják a hozzájuk kapcsolódó könyv legjobb pillanatait. Imádom nézegetni őket. A következő lépés, amikor sorban elkezdem őket szaglászni, így nem csak eszembe jut az adott téma, hanem kicsit vissza is csöppenek a világába. Ezek után, kiválsztok egy könyvet, meggyújtok egy hozzá kiválasztott gyertyát, és elveszek az írók által olyan nagy gonddal megalkotott különleges világokban, és az általad olyan nagy odafigyeléssel készített gyertyák illatában. Köszönöm, hogy ilyen szép, igényes és varázslatos dolgokat alkotsz. 🥰

Ha kézműves gyertya, akkor Világok Lángja. Nagyon tetszik, ahogyan szívvel-lélekkel, lelkiismeretesen vezetitek a webshopot időt és energiát nem sajnálva. Mindez meglátszik a termékek kifogástalan minőségén és kialakításán is.

Zseniális ötletnek tartom illatokba önteni különböző könyveket, filmeket, életérzéseket. Imádom a finom illatokat, imádom a gyertyákat, ráadásul fantasztikusan néznek ki a könyvespolcomon. Érződik minden gyertyán és illatviaszon hogy mennyi munka, szeretet, fantázia van bennük.

Több hasonló oldalt ismerek de csak nálatok vannak igazán minőségi termékek. Mind kivitelezésében mind anyaghasználatban. Illetve nagyon szimpatikus a felelős hozzáállásotok a témában. Nagyon körültekintőek és kommunikatívak vagytok a vásárlókkal, ami szintén pozitív. Köszönöm a munkátokat!

Szeretem hogy ez az eredeti. Vannak akik utánozzák a termékeiteket de a színvonal már első ránézésre is jóval gagyibb. Még nem éreztem késztetést hogy máshol vásárolják fandom gyertyát. Dekorációnak is vásárolok és használom is őket, eddig még mindegyik gyertyát szívesen elhasználtam, úgy érzem az illatok nagyon találóak mindig átjön a hangulat. Hatalmas a választék.

Évek óta vásárolok gyertyát tőletek. A lakásban mindig ég egy gyertya tőletek. Minden illat egyedi. Szeretem hogy oda figyeltek és a fandom gyertya illatok mindig a könyvekben leírtak alapján rakjátok össze. Az évszakoknak megfelelő hangulatot is tökéletesen hozzák a gyertyák és az illatviaszok. A gyertyáitok mindig melegsèggel töltik meg az otthonunkat ☺️

Íróként nagyon fontos, hogy vissza tudjak helyezkedni a történet hangulatába, akkor is, ha esetleg napok telnek el a fejezetek között. A Világok Lángja gyertyák és illatviaszok mindig segítenek megteremteni a megfelelő hangulatot, felidézni, milyen érzés egy másik világban létezni. A történeteimben minden fontos momentumhoz tartozik egy Világok Lángja illat, úgyhogy nagyon boldog és hálás vagyok, amiért alkottok nekünk.

Nagyon szeretek bizonyos könyv szereplőket és mindig jó érzéssel tölt el meg gyújtani egy illatviaszt ami róluk van elnevezve, azt szeretem a legjobban, ha az illat úgy van meg alkotva ahogy a könyvbe is le írjak az adott karakter illatát. Mindig ez jut eszembe a Világok Lángjáról, hogy egy kicsit meg valósítják a valótlant (kitalált karaktert). Egyébként, a minőség ami eszembe jut, ki próbáltam 2 másik híresebb gyertyások termékeit is és a tietek volt a legintenzívebb, legtartósabb illat mindközül.

Imádom a termékeiteket! Mind egyedi, gyönyörű és ötletes. Remek díszítőelemei a könyvespolcomnak, s az illatuk is csodás. Aki csak az illatok miatt rendelné meg de bizonytalan benne tud mintát kérni az illatviaszokból, amit nagyszerű és praktikus ötletnek tartok. Hisz így nem lehet melléfogni, ráadásul a kis minták is erős illatot árasztanak így az élmény is ugyan olyan jó a kipróbálásakor. A tapasztalataim pozitívak, rendezett honlap, könnyű vásárlás és fizetés, gyors rendelés összekészítés és csomagfeladás, ráadásul a Gls futárok is remekül nyomon követhetők. Csak ajánlani tudlak titeket minden könyvrajongónak. 🙂

A Világok Lángja az egyetlen gyertyákkal foglalkozó webshop, ahonnan rendeltem, de teljesen megvagyok elégedve, nem vásárolnék máshonnan. Látszik, hogy lelkiismeretesen vezetik az oldalt, a gyertyák, illetve termékek pedig profi módon vannak elkészítve. Örülök, hogy megtaláltam anno az oldalt és rendeltem. Aminek szintén örülök, hogy sikerült ennyire sikeresnek lenniük, szívesen vásárolok és támogatom őket.

Én nagyon szeretem, ez volt az első könyves-gyertyás oldal, amivel találkoztam. Én teljesen elégedett vagyok, a termékek jó minőségűek, szépen el vannak készítve. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne (főleg) könyvekhez kapcsolódó gyertyát vagy egyéb kiegészítőt az otthonába, mert garantált a kiváló minőség és a kedvesség a Világok Lángja csapatától.

A Világok Lángja egyik legjobb magyar kézműves márka, mely szójaviasz termékeket készít. Kínálata széleskörű, bárki találhat kedvére valót (akár szerelmese a könyves-filmes világnak, akár nem). Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom, hiszen a termékek kifogástalanok, a vásárlás egyszerű, Dorottya pedig hihetetlenül kedves és segítőkész 🙂

A kedvencem, rengeteg féle fandomhoz van termék, mindegyik nagyon kreatív és jól passzol a szín és illatvilág a témákhoz. Az illatviasz mintákból mindig betárazok és rengeteg új kedvencem lesz mindig. Csakis pozitív véleményem van.

Akkor hallottam először rólatok, amikor elindítottátok a vállalkozást. Imádok olvasni így nekem, a könyves téma nagyon megtetszett. Egyedi is és kreatív is. Azóta pedig olyan jó nyomon követni, hogy milyen naggyá nőttétek ki magatokat, egyre jobb és jobb a választék és mindig valami újat csináltok. Jó látni, hogy szeretitek csinálni. Kedvenc hazai márkám! 😊

Egy kedves és nagyon rendes csapat. Minden csomagban látni a törődést és a rengeteg munkát, ami a gyertyák tervezésébe és elkészítésébe mehet bele. Nem beszélve arról, hogy ennél jobb minőségű gyertyáim még sosem voltak, pedig hosszú évek óta mindig meggyújtok egyet a tanuláshoz vagy munkához. Külön élmény egy könyvhöz tartozó illat mellett olvasni.

Nekem egy kellemes közérzet jut róla eszembe, mikor csak otthon vagyok és felszeretném kicsit dobni a hangulatom, meggyújtani egy viaszt vagy gyertyát és nem csak a finom illat, de jobb kedvem is lesz tőle. Illetve ismerősöktől is hallom, hogy szeretnek nálam lenni, mert mindig finom illat terjeng és ez kellemes, nyugis környezetet teremt.:)

Számomra egy külön életérzést jelent. Az olvasás is azért az egyik kedvenc időtöltésem, mert kiszakít a hétköznapokból. Ezt párosítani a különleges, egyedi és gyönyörű termékeitekkel hatalmasat lendít az olvasás élményen. Valóban külön világba repülök ilyenkor. Az adott könyvhöz tartozó illat kiválasztása és meggyújtása pedig egy igazi szertartássá teszi az olvasást.

Eredetiség és megbízhatóság. Tudom, hogy sok odafigyeléssel jönnek ki új termékek és a meglévők is nagy gonddal készülnek el, így a lelkesedésem a kezdetektől fogva töretlen. A csomagolás príma és az apró figyelmességek illetve a kommunikáció is magáért beszél, mindenből süt és érződik, hogy szívvel, lélekkel működtetik a VL-t.

A Világok Lángja volt az első gyertyás vállalkozás, amire rátaláltam. Nagyon tetszik a termékek design-ja, a gyertyák és illatviaszok erőteljes illata. Illetve szimpatikus a rendszeres és kedves hangvételű kommunikáció a vásárlók irányába. Látom a folyamatos fejlődést, mind a termékek, mind a webshop tekintetében, mindig találok kedvemre való újdonságot a kínálatban.

Szerintem nagyon innovatív ötlet, nagyon szeretem a termékeit, illetve elképesztően kreatív a design is. A termékek megbízhatóak, minőségiek. Örülök neki, hogy van lehetőség az országban is beszerezni könyves gyertyákat. Számomra azt jelképezi, hogy segít jobban kifejezni önmagamat azáltal, hogy gyűjthetem az általam kedvelt fandomokhoz kapcsolódó termékeket.

Amikor először találtam rá a szójaviasz gyertyákra, rájöttem, hogy mindig is erre vágytam! Aztán, ahogy felkutattam a lehetőségeket és rábukkantam a Világok Lángja oldalra… mindenkinek csak erről meséltem, hogy ez a fantasztikus hely létezik, ahol a kedvenc karaktereim illatai megelevenednek és valósággá válnak!

Ha szeretsz olvasni, akkor a Világok Lángja számodra kapu lehet a valóság és a képzelet világa között... Vele a kedvenc helyszíned, jeleneted, a szívednek kedves karaktered életre kelhet a saját szobádban... Ha az illatok és gyertyák szerelmese vagy: jobb helyen nem is lehetnél! A Világok Lángja szakértelmében, minőségében és designjában nem fogsz csalódni! ☺️

Hiánypótló termékek, teljessé teszik az olvasási élményt. Általuk nem csak elképzeled a történetet, szó szerint érzed a levegőben. A gyönyörű csomagolások, pedig minden könyvespolc méltó díszei lehetnek.

Jó nagy választék, szuper illatok. A répatortás illat olyan volt, mint amikor az asszony sütit süt, imádtam.

Maximális illatélményért csakis a VL-t ajánlom, biztos nem csalódik egy orr sem, a szemeket pedig elvarázsolja a csodálatos kivitelezés. Ez a két fő szempont pedig, végérvényesen levesz a lábadról! 🤍