Elfogyott

Százfűlé főzet – “POTIONS” kollekció

A következő készletfeltöltés ideje ebből a termékből sajnos alapanyag hiány miatt bizonytalan.

3 890 Ft

Elfogyott

Csak regisztrált felhasználók tudnak feliratkozni a termékekre. Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj a folytatáshoz.
Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategóriák,

Százfűlé főzet - szójaviasz gyertya 'POTIONS' kollekció

illat információ
 • ILLATLEÍRÁS
  frissen vágott fű
 • ILLATKATEGÓRIA
  fás
jellemzők
 • Méret
  kb. 120 ml
 • kanóc típusa
  nehézfémmentes pamutkanóc
 • Használata
  Ezt a gyertyát elsősorban dekorációnak álmodtuk meg! Persze meg is gyújthatod, viszont akkor különösen nagy odafigyelést igényel. Mivel az üveg szája elég szűk, ezért az égetés során nagyon gyorsan extrém forróra tud melegedni az üveg. Vigyázz a forró üveggel, mert égési sérülést okozhat! Soha ne hagyd őrizetlenül ha ég a láng! Ezt a gyertyát 1 óránál hosszabb időre ne gyújtsd meg, így elkerülheted a túlmelegedést. Mindig helyezz alá hőálló alátétet, hogy ne sérüljön a bútor. Minden égetés után vágd vissza (vagy törd le) a kanócot, méghozzá a szokásosnál is rövidebbre (3-4 mm), így a láng kicsi marad. Semmiképp se égesd a kanóc talpáig, mert minél alacsonyabban van a láng, annál forróbb lesz az üveg! Emiatt maximum az üveg feléig érdemes égetni.
illat SEGÉDLET
 • FEJILLAT
  Az első benyomásért felelős, ez sokszor ez alapján döntjük el, hogy tetszik-e az adott kombináció. Összetétele intenzív, azonban hamar elillan. Leggyakrabban friss és könnyű illatok képviselik
 • SZÍVILLAT
  Amint elillan a fejillat, a szívillat válik hangsúlyossá. Sokkal tartósabb illatok, mint a fejillat jegyei. Leggyakoribb összetevői a virágillatok.
 • ALAPILLAT
  Lassan kibontakozó, tartós illatjegyek, melyek az illatkombináció alapját képezik. Általában lágy, fás, orientális jegyek képviselik.
Mit kell tudnod a világok lángja illatgyertyáiról?
Hasznos tippek és tanácsok a használathoz
Kérdésed van?

A főmenüben található Segítség menüpont alatt elolvashatod a leggyakrabban felmerülő kérdésekre adott válaszainkat. Ha további kérdésed van bátran keress minket az info@vilagoklangja.hu címen, vagy írj üzenetet a kapcsolat fül alatt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Százfűlé főzet – “POTIONS” kollekció” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük