Jóslástan – illatviasz selyemporral

(12 vásárlói értékelés)

200 Ft1 150 Ft

“A létra tetején a legfurcsább tanterem várta, amit életében látott. A helyiség leginkább egy zsúfolt padláson berendezett régimódi teázóra hasonlított. Vagy húsz kis, kerek asztal állt benne, körülöttük kárpitozott karosszékek és kövér puffok. Minden ablakot sötét függöny takart. A bíborszín kendők alatt rejtőző lámpák kísérteties, vörös fénybe vonták a bútorokat. A helyiségben fullasztóan meleg volt, s a nagy rézkanna alatt lobogó tűz émelyítően fűszeres illatot árasztott. A kandallópárkány és az íves falak mentén álló polcos szekrények zsúfolva voltak a legkülönfélébb holnikkal: a porlepte tollakon, a gyertyacsonkokon és elrongyolódott kártyapaklikon kívül sok-sok sápadtan fénylő kristálygömb és egész gyűjteményre való teáscsésze sorakozott rajtuk.”

illat: nag champa füstölő

Fejillat: tömjén
Szívillat: frangipáni, narancsvirág
Alapillat: fás jegyek, keleti fűszerek

Szójaviaszból készült kézműves illatviasz, amely megnövelt illatanyag tartalmának köszönhetően percek alatt kellemes illattal tölti meg az egész szobát. Speciális szójaviasz keverékből készült, nem ragad és morzsolódik, könnyedén törhető. Illatviaszaink kozmetikai csillámot illetve selyemport is tartalmaznak.

Az ár egy táblára (kb. 40g (+/- 3g eltérés lehet, mivel kézzel adagoljuk a viaszt!)) vagy egy db mintára (kb 4-5g) vonatkozik.

Törlés
Share
Kategória: Címkék: , , Fandom: HP