Grishaverse – illatviasz selyemporral

9 értékelés

220 Ft1 290 Ft

Törlés
 •  kézműves magyar termék
 •  biztonságos fizetés bankkártyával
 •  házhozszállítás 2-7 munkanapon belül
 •  25.000 Ft felett ingyenes belföldi szállítás
 •  ajándék minden rendelés mellé
Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Grishaverse - illatviasz selyemporral

illat információ
 • FEJILLAT
  tengervíz
 • SZÍVILLAT
  liliom
 • ALAPILLAT
  uszadékfa, ámbra, pacsuli
Minden egyes illatviaszt kézzel készítünk, ezért előfordulnak eltérések a viasz színeiben, a színek keveredésének mintázatában, a csillámok elhelyezkedésében. A szín/mintázat eltérése a fenti képtől nem befolyásolja a végtermék minőségét, ugyanúgy és ugyanannyira illatosítjuk az összes illatviasz táblát. 🙂 Kérjük ezt vedd figyelme vásárláskor!
Méret információ
 • Teljes kiszerelés
  40 gramm
 • minta
  3-5 gramm
egyéb jellemzők
 • Dekoráció
  selyemport és kozmetikai csillámport tartalmaz
 • csomagolás
  műanyag
illat segédlet
 • FEJILLAT
  Az első benyomásért felelős, ez sokszor ez alapján döntjük el, hogy tetszik-e az adott kombináció. Összetétele intenzív, azonban hamar elillan. Leggyakrabban friss és könnyű illatok képviselik
 • SZÍVILLAT
  Amint elillan a fejillat, a szívillat válik hangsúlyossá. Sokkal tartósabb illatok, mint a fejillat jegyei. Leggyakoribb összetevői a virágillatok.
 • ALAPILLAT
  Lassan kibontakozó, tartós illatjegyek, melyek az illatkombináció alapját képezik. Általában lágy, fás, orientális jegyek képviselik.
Mit kell tudnod a világok lángja illatviaszairól?
Hasznos tippek és tanácsok a használathoz
Kérdésed van?

A főmenüben található Segítség menüpont alatt elolvashatod a leggyakrabban felmerülő kérdésekre adott válaszainkat. Ha további kérdésed van bátran keress minket az info@vilagoklangja.hu címen, vagy írj üzenetet a kapcsolat fül alatt.

Illatviasz méret

Minta, Teljes kiszerelés

Grishaverse – illatviasz selyemporral termékről 9 értékelés

 1. Mazsola95 (megerősített tulajdonos)

  Nagyon különleges az illata. Közelről férfi parfümre emlékeztet, viszont ahogy átérződik másik helyiségbe, rögtön egy fenyvessel körülvett tópart jut eszembe róla – ha becsukom a szemem, ez az első kép, ami megjelenik előttem.

 2. Mészáros Laura (megerősített tulajdonos)

  Ha őszinte szeretnék lenni, ha nem tudnám, hogy a viasz tematikája a Grishaverse, magamtól eszembe sem jutna és nem is emlékeztetne rá. Az illata egyébként nagyon egyedi és kellemes, nem is tudtam úgy igazán semmihez sem hasonlítani, amíg a barátnőm nem mondta, hogy hasonló, mint egy férfi parfüm. Tényleg olyan, viszont az, hogy nem egyszerre ez ugrott be rögtön, szerintem határozottan pozitívum. Friss, kellemesen sós, visszafogott, mégis emlékezetes illat!

 3. Narutofan98 (megerősített tulajdonos)

  Erős néhol. Kis mennyiségben – mintapéldány- rendeltem meg. Kicsit a gyerekkoromra emlékeztet, amikor mamáméknál a belső helyíségekbe mentem. A minta nagy eséllyel jóval erősebb, mint az egész rúd, hiszen ott három részre van osztva az illat.
  Férfi tusfürdőre emlékeztet, főleg, mikor apukám után megyek fürdeni, akkor pontosan olyan az illata, ami nekem nagyon bejön.
  Viszont tény, picit erős az illata elsőre. Kell egy kis idő, hogy szétterjedjen az illat.

 4. doro0507 (megerősített tulajdonos)

  Kicsit féltem tőle, de pozitív csalódás volt, kellemes férfias, erőteljes illata van, de elég hamar szétterjed, így nekem nem volt túl tolakodó. A kis szarvasok pedig nagyon aranyosak benne.

 5. Pennmenelien (megerősített tulajdonos)

  A Grísaverzum miatt szerettem volna kipróbálni és bár egyáltalán nem tudom azonosítani az illatot a fantasy világgal, nagyon megkedveltem. Jóféle férfi parfüm eleinte, kicsit erőteljes is, de ahogyan eloszlik, tökéletes.

 6. Barbizero

  Erőteljes,férfias jegyei vannak. Kevés is elég belőle mert igazán jól párolog az illata.

 7. Jeyne (megerősített tulajdonos)

  Ugyan azt tudom mondani mint Geralt esetében. Férfias és imádom!

 8. Róbert Katalin (megerősített tulajdonos)

  Férfiparfüm. És nagyon-nagyon intenzív. Az összes, eddig véletlenül vagy szándékosan beszerzett, ennyire férfias illat közül ezt szagolgatnám a legszívesebben (valami pasin). Valami citrusos érzet támadt bennem, habár látom, hogy nincs ilyen az illatok között. Én nem vagyok odáig a maszkulin illatokért, de aki szereti, annak érdemes megvenni.

 9. kerekesa95 (megerősített tulajdonos)

  Imádom az illatát!! Nagyon friss és maszkulin, és totál bele tudom magam képzelni a Grishaverzumba, ha ezt párologtatom. Sajnos még csak mintáim vannak belőle (először csak azt rendeltem, hátha nem jó, aztán következő alkalommal nem volt teljes kiszerelés), de egy minta is nagyon erős, belengi kb az egész lakást. 😀 Vannak olyan VL illatok, amiknél úgy érzem, állandó részét kell, hogy képezzék a gyűjteményemnek, ez ilyen. 🙂

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.