Elfogyott

Fűszeres tojáslikőr – illatviasz selyemporral (LIMITÁLT MENNYISÉG)

20 értékelés

200 Ft1 150 Ft

Minta
Teljes kiszerelés
Törlés
 •  kézműves magyar termék
 •  biztonságos fizetés bankkártyával
 •  házhozszállítás 2-7 munkanapon belül
 •  20.000 Ft felett ingyenes belföldi szállítás
 •  ajándék minden rendelés mellé
Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Fűszeres tojáslikőr - illatviasz selyemporral

illat információ
 • ILLATLEÍRÁS
  tojáslikőr
 • ILLATKATEGÓRIA
  édes, fűszeres
Méret információ
 • Teljes kiszerelés
  40 gramm
 • minta
  3-5 gramm
egyéb jellemzők
 • Dekoráció
  selyemport és kozmetikai csillámport tartalmaz
 • csomagolás
  műanyag
illat segédlet
 • FEJILLAT
  Az első benyomásért felelős, ez sokszor ez alapján döntjük el, hogy tetszik-e az adott kombináció. Összetétele intenzív, azonban hamar elillan. Leggyakrabban friss és könnyű illatok képviselik
 • SZÍVILLAT
  Amint elillan a fejillat, a szívillat válik hangsúlyossá. Sokkal tartósabb illatok, mint a fejillat jegyei. Leggyakoribb összetevői a virágillatok.
 • ALAPILLAT
  Lassan kibontakozó, tartós illatjegyek, melyek az illatkombináció alapját képezik. Általában lágy, fás, orientális jegyek képviselik.
Mit kell tudnod a világok lángja illatviaszairól?
Hasznos tippek és tanácsok a használathoz
Kérdésed van?

A főmenüben található Segítség menüpont alatt elolvashatod a leggyakrabban felmerülő kérdésekre adott válaszainkat. Ha további kérdésed van bátran keress minket az info@vilagoklangja.hu címen, vagy írj üzenetet a kapcsolat fül alatt.

Illatviasz méret

Minta, Teljes kiszerelés

Fűszeres tojáslikőr – illatviasz selyemporral (LIMITÁLT MENNYISÉG) termékről 20 értékelés

 1. valentina93

  Ajándékmintát kaptam a rendelésem mellé, és milyen jó hogy kaptam! 🤗 A téli illatok közül ő lett a másik kedvenc. Vaníliás, édes, pudingos illata van.

 2. Clara_Wolf

  Ajándék mintát kaptam, de annyira fincsi vaníliás-karácsonyias illata van, hogy rendelek is 1-2 táblát. Nagyon-nagyon finom illata van, tényleg olyan mint a puding egy kis szegfűszeggel meghintve. Próbáljátok ki! Szerintem ez az egyik legfinomabb illatú VL viasz!

 3. Sipos Mercedesz

  Bár mintaként kaptam belőle, de nem hagyhattam vélemény nélkül. 100%-ig tojáslikőr illata van. Kiskoromban voltak ilyen “likőrös” keménycukrok. Számomra teljesen azt az illatot/ízt adja vissza, mint ami annak volt. Féltem megrendelni, de most már bánom, hogy nem tettem.😄

 4. Ryzanin

  IMÁDOM! Mintát kaptam belőle, de amint megszagoltam szerelem volt. Remélem lesz majd belőle gyertya ❤️😊

 5. Pethő Melinda

  Illatviasz mintaként rendeltem és igazi fűszeres Bourbon vanília illata van neki.:) Aki szereti az édes, igazán vaníliás illatokat annak ajánlom, mert ezzel nem fog mellé lőni.

 6. Adel0214

  Ajándékként kaptam belőle illatviasz mintát, és ez lett az egyik kedvenc téli illatom! Finom, édes, igazi tojáslikőr illata van 🙂

 7. Johanna Rebeka Elek (megerősített tulajdonos)

  Amikor megszagoltam egyből azt mondtam h úú Tojáslikőr, ez tényleg az, viszont meggyújtva sajnos én csalódtam, elment a tojáslikőr illat 🙁

 8. ditana (megerősített tulajdonos)

  A karácsonyi kollekcióból ez lett az ezüst érmes. Hihetetlen finom illata van és kellően intenzív. Szóval itt is ostorozom magam, hogy csak 1 darabot sikerült beszereznem… Muszáj leszek tartogatni karácsonyig.

 9. krizsti (megerősített tulajdonos)

  Először kis mintában kaptam a rendelésem mellé, de rögtön tudtam, hogy ez love at first smell. Finom vaníliás, krémes illat. A boldogságnak lehet ilyen illata. Imádom. ❤

 10. estrella89 (megerősített tulajdonos)

  Nagyon sok VL viaszt és gyertyát próbáltam már ki, de ez nem csak a téli illatok között listavezető eddig, összességében is benne van nálam a Top 3-ban. Olyan kellemesen pudingos illat, leginkább vaníliára emlékeztet. Most próbálom minél tovább tartalékolni, sajnálom, hogy nem rendeltem belőle még egyet.

 11. OctoberAir

  Kicsit furcsább illata volt nekem a tojáslikőr, amikor még nem égettem, jobban tetszett az illata. Ezt is nagyon ünnephez közelinek éreztem, nehezen meghatározható volt, égetve inkább az édességet éreztem ki belőle.

 12. vivvifarkas (megerősített tulajdonos)

  Nagyon féltem ettől az illattól, de végül kellemesen csalódtam. Határozottan kiérzem a tojáslikőr illatát, de talán a vaníliát egy kicsit jobban. Nagyon jó volt karácsony előtt hangolódni vele.

 13. mani12 (megerősített tulajdonos)

  Nagyon imádom. Tökéletesen hozza a tojáslikőr édeskés illatát. Kedvenc. 🙂

 14. willow21 (megerősített tulajdonos)

  Kellemes illat, szeretem, ahogy belengi az egész lakást. Valóban tojáslikőrre emlékeztető, finom, krémes illata van. Kár, hogy nem elérhető nagyobb kiszerelésben.

 15. Végh Ágnes

  Szinte minden évben készítek tojáslikőrt karácsonyra, szóval örültem, hogy azt az illatot hozta is a kis ajándékba kapott viaszminta, de sajnos nem volt elég intenzív az illata.

 16. Szarvas Éva (megerősített tulajdonos)

  Életem legfinomabb tojáslikőrét Hamburgban ittam az Eier Karl nevűt ami egy családi manufaktúra és már nagyon nagyon régóta működik. Ennek az illatviasznak köszönhetően elég ha becsukom a szemem és máris ott vagyok a kis csehóban ahol ugyanilyen csodálatos tojáslikőr illat van! Amikor teste van az illatnak…na! Ennek van! Imádom!

 17. Rami (megerősített tulajdonos)

  Nagyon szeretem a tojáslikőrt, ez a viasz pedig teljesen hozza az érzést. Tökéletes az illata, bánom, hogy nem rendeltem belőle többet. 😀

 18. Vicnix (megerősített tulajdonos)

  Az egyik kedvenc téli italom a Bombardino. Ennek pont olyan illata van. Legszívesebben beleharapnék. Nagyon kellemes, édes, krémes, vaníliás, pudingos illat. 🙂

 19. dorottya.foldi (megerősített tulajdonos)

  Ez az illat nekem egy meleg otthoni süti sütés illata. Nagyon megszerettem a hideg estéken kellemes melegséget külcsönöz 🙂

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük