Akciós Elfogyott

Áprilisi eső – illatviasz selyemporral

Ebből az illatviaszból a mintákat a szokásostól eltérő módon, virágformákba öntöttük. 1 db virág alakú illatviasz bonbon súlya kb. 6-8 gramm. (második kép)

20 vásárlói értékelés

100 Ft1 390 Ft

 •  kézműves magyar termék
 •  biztonságos fizetés bankkártyával
 •  házhozszállítás 2-7 munkanapon belül
 •  25.000 Ft felett ingyenes belföldi szállítás
 •  ajándék minden rendelés mellé
Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Áprilisi Eső - illatviasz selyemporral

illat információ
 • ILLATLEÍRÁS
  eső utáni virágoskert
 • ILLATKATEGÓRIA
  virágos
Minden egyes illatviaszt kézzel készítünk, ezért előfordulnak eltérések a viasz színeiben, a színek keveredésének mintázatában, a csillámok elhelyezkedésében. A szín/mintázat eltérése a fenti képtől nem befolyásolja a végtermék minőségét, ugyanúgy és ugyanannyira illatosítjuk az összes illatviasz táblát. 🙂 Kérjük ezt vedd figyelembe vásárláskor!
Méret információ
 • Teljes kiszerelés
  40 gramm
 • minta
  3-5 gramm
egyéb jellemzők
 • Dekoráció
  selyemport és kozmetikai csillámport tartalmaz
 • csomagolás
  műanyag
illat segédlet
 • FEJILLAT
  Az első benyomásért felelős, ez sokszor ez alapján döntjük el, hogy tetszik-e az adott kombináció. Összetétele intenzív, azonban hamar elillan. Leggyakrabban friss és könnyű illatok képviselik
 • SZÍVILLAT
  Amint elillan a fejillat, a szívillat válik hangsúlyossá. Sokkal tartósabb illatok, mint a fejillat jegyei. Leggyakoribb összetevői a virágillatok.
 • ALAPILLAT
  Lassan kibontakozó, tartós illatjegyek, melyek az illatkombináció alapját képezik. Általában lágy, fás, orientális jegyek képviselik.
Mit kell tudnod a világok lángja illatviaszairól?
Hasznos tippek és tanácsok a használathoz
Kérdésed van?

A főmenüben található Segítség menüpont alatt elolvashatod a leggyakrabban felmerülő kérdésekre adott válaszainkat. Ha további kérdésed van bátran keress minket az info@vilagoklangja.hu címen, vagy írj üzenetet a kapcsolat fül alatt.

Illatviasz méret

Minta, Teljes kiszerelés

Áprilisi eső – illatviasz selyemporral termékről 20 értékelés

 1. Hegedűs Tímea (megerősített tulajdonos)

  Nagyon kellemes illata van, és nagyon erőteljes. Hosszú órákkal az olvasztás után is terjeng a lakásban. Nekem nagyon tetszik 🙂 És a kivitelezése valami gyönyörű.

 2. Tímea Horváth

  A tavasz illata, friss, üde. Jó érzés erre “hazaèrni”. Engem a dèdnagymamám udvarán frissen mosott ruhákra emlékeztet, amik lengtek a szèlben, napsütésben.

 3. Noncsiii (megerősített tulajdonos)

  Szeretem az eső illatát, sőt! A Cullen családhoz hasonlóan, nem nyűgözött le. Olyan “illatot” ídéz mint a vágott virág vize, miután egy hete nem cserélték ki a vizét. 🙁

 4. konyvekkel.szep.az.elet (megerősített tulajdonos)

  Nagyon megtetszett, mint újdonság. Mivel nekem egyik kedvencem a friss eső illat, gondoltam kipróbalom. A kivitelezése csodás, de ez szerintem minden termékre igaz. Az illata számomra nem idézi az esőt, inkább (az előzők szavaival élve) a frissen mosott ruhákra emlékeztet, de ezt cseppet sem bánom.

 5. Milli88 (megerősített tulajdonos)

  Számomra gyöngyvirágra emlékeztet az illata. Amikor meggyújtottam a viaszt és az teljesen elolvadt, egy kis idő elteltével az illat hatására a nagymamám virágoskertjében éreztem magam, ahol sokat játszottam kislány koromban a gyöngyvirágok között. 🙂

 6. viktoriafoldes (megerősített tulajdonos)

  Imádom az eső illatát, de ez a viasz engem egyáltalán nem emlékeztetett arra, de még virágokra sem.
  Amikor megérkezett a csomagom és beleszagoltam ennek a zacsijába, nagy reményeket fűztem hozzá, mert egy virágbolt jutott eszembe az illatáról, de aztán mikor beletettem a párologtatóba… Nem is tudom, valami nagyon fura, tömény, poshadt szaga volt, tényleg mint a vágott virág egy hetes vizének. Esőt nyomokban sem tudok felfedezni benne, sajnalom, hogy csalódás lett 🙁

 7. OctoberAir (megerősített tulajdonos)

  Ez a viasz annyira csodálatosan gyönyörű, hogy tulajdonképpen rávett arra, hogy a tavaszi készletből is rendeljek 🙂 Ennek ellenére még barátkozunk, úgy fest, hogy a rózsa felé hajó virágillatokat jobban kedvelem, de a külső szépsége mindenért kárpótol, és tényleg nagyon csodálatosan belengi a házat 🙂

 8. vivvifarkas (megerősített tulajdonos)

  El sem tudtam elképzelni, hogy milyen lehet egy tavaszi eső illat. De miután kipróbáltam minden értelmet nyert. Olyan üde tavaszias virágos illatot áraszt magából, amiről nekem a frissen mosott ruhák illata, a tisztaság jut eszembe. Tehát csak ugyan az eső utáni friss levegőre következtethetünk illatáról 🙂 Mindenkinek bátran ajánlom, már a kis minta is körbelengte az egész házat.

 9. Patti13 (megerősített tulajdonos)

  Nekem egyáltalán nem jut róla eszembe az eső illat, vagy az eső utáni virágos illat. Ettől független, jó illata van, üde, friss, erős hamar be lengi a szobát 🙂

 10. estrella89 (megerősített tulajdonos)

  Nehezen tudom eldönteni, hogy tetszik vagy nem ez az illat. Valóban tavaszias, virágos, de egy idő után nagyon sok, nagyon tömény. Az esőre nem emlékeztet. Lehet ebből is elég akár csak egy fél kocka egyszerre, és akkor kevésbé érezném töménynek.

 11. hella_becca (megerősített tulajdonos)

  Tényleg fantasztikus illata van, az első perctől imádom, de több hét állás után is hamar elveszti az illatát. De mindaddig nagyon fantasztikus! Nagyon szeretem!

 12. Bogie22 (megerősített tulajdonos)

  Jól választottam amikor ezt a viaszt rendeltem.Olyan az illata ,mint amikor egy virágos mezőt elönt az eső. Mintákat rendeltem csak, mert nagyon tetszik a virágos kinézet,ami extra tavaszias hangulatot ad.

 13. mani12 (megerősített tulajdonos)

  A külseje valami gyönyörűséges, az egyik legszebb visz, amit rendeltem. Az illata nem lett a kedvencem, viszont egész jó virág illata van. Kicsit szúrós, de még a kellemes határon belül mozog. 🙂

 14. Alexis

  Érdekes új illat volt, bár bevallom nem lett a szívem csücske, de ez az én “hibám”, mert engem egyből a tömény öblítő illatára emlékeztetett 🙂 Mint virágillat, kellemes, bár nekem kicsit túl erős, csak negyed óráig bírtam, aztán inkább elfújtam alatta a gyertyát. Azonban aki szereti úgy alapból a nagyon virágos illatokat, annak tetszeni fog!!!

 15. bucsitami (megerősített tulajdonos)

  Amint kivettem a csomagolásából és megszagoltam egy bizony fajta öblítő illata jutott az eszembe. Meggyújtva ugyanez, csak még sokkal intenzívebben. Tényleg nagyon virág illata van 🙂 (UI: tetszik, hogy végre úgy élvezhetem a finom öblítő illatát, hogy közben nem készít ki a rohából ömlő pára 😀 )

 16. Vicnix (megerősített tulajdonos)

  Nekem ez lett az egyik kedvencem a tavaszi illatok közül. Friss, intenzív, valóban öblítő jellegű, de virágos jegyekkel. Először pont egy esős áprilisi délutánon gyújtottuk meg itthon, nagyon hangulatos volt. Nekem eszembe juttatja az eső utáni virágoskert illatát, szerintem el lett találva. 🙂

 17. BVVivi (megerősített tulajdonos)

  Nagyon szeretem az eső és a friss virág illatát, de sajnos nem adja vissza ez az illat. Inkább emlékeztet egy virágos öblítő illatra, nekem nagyon mű.

 18. Gerőcs Kitti (megerősített tulajdonos)

  Imádom, ez lett az egyik kedvence a barátomnak. Legközelebb már teljes kiszerelésben fogok rendelni!

 19. P. Netti (megerősített tulajdonos)

  Elsőre kissé erős illata volt a viasznak, de idővel sikerült egészen megszeretnem 🙂

 20. patricia249 (megerősített tulajdonos)

  ezzel szerintem mellényúltam, arra számítottam, hogy hasonlítani fog a Pemberley gyertyához, de olyan volt az illata mintha üvegházban lennék, nedves és dohos. Az viszont igaz, hogy még nem próbáltam, ezt csak az első szaglás alapján írom. Lehetséges, hogy más lesz amikor használom 🙂

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük